Welkom in de FANshop van BC Leerdam

Hier kan iedereen leuke en originele FANartikelen van BC Leerdam bekijken en bestellen. En het mooie is dat u met iedere bestelling de club steunt!

Goed om te weten als u leuke FANartikelen wilt bestellen:

• u kunt uw bestelling afrekenen met gespaarde PLUS Teeuw ClubFund-zegels
  • bestel vóór 16-2-2019. Hierna is de actie afgelopen en sluit deze FANshop
  • levering vindt plaats via PLUS Teeuw
  • op vertoon van uw koopbevestiging kunt het bestelde artikel afhalen
  • u ontvangt per mail bericht als de producten afgehaald kunnen worden

Veel plezier.

Deel de BC Leerdam-FANshop!

Zit je op Facebook of Twitter? Deel dan de BC Leerdam-FANshop zodat iedereen gaat sparen voor BC Leerdam-FANartikelen. Want hoe meer mensen sparen, hoe meer bestellingen, hoe meer geld voor de clubkas van BC Leerdam!

Ben of ken je een speler van BC Leerdam? Open de FANshops!

Alle BC Leerdam-spelers hebben tijdens de Clubfund-actie een persoonlijke online FANshop waar FANartikelen met de eigen spelersfoto te bestellen zijn. Ken je een speler van BC Leerdam? Vraag hen hun FANshop te openen!

Heb je een actiefolder ontvangen met je eigen spelersfoto? Dan heb je ook een eigen FANshop. Dus pak je actiefolder erbij en open je FANshop hier!

www.ClubFund.nl/